CD præmier

Uge 24: Cisilia - Unge øjne

”Kan du huske dengang du så verden med unge øjne? Du så farver og liv, du så lyset og smukke drømme…” Sådan synger den kun 16-årige danske platinsælgende, stjernekomet Cisilia på titelsangen ”Unge Øjne” til sit kommende debut-album af samme navn. Lige nu udlever Cisilia i den grad drømmen på alle tænkelige måder, og med sine tre kæmpemæssige hitsingler ”Ring den Alarm”, ”Vi To Datid Uu” og seneste ”Luftballon” har hun streamet 7,5 millioner gange alene på Spotify og cementerer godt halvvejs inde i 2015, at hun er den nye danske sangerinde på toppen af hitlisterne og den som alle holder øje med. Cisilia har sammen med sangskriver Engelina Andrina og producerne Jules Wolfson og Thomas Stengaard færdiggjort arbejdet med ”Unge Øjne”. Albummet indeholder 11 sange og repræsenterer popstjernens univers og et perspektiv på, hvordan Cisilia ser verden med unge øjne.

Temaerne på pladen er enkle og evigt gældende og handler bl.a. om at finde sin plads i verden og følge egne drømme: ”Danmark – følg dine drømme, lad dem se dig uden at fordømme” (Unge øjne)

Mere konkret berører Cisilia også eftertænksomt et emne som mobning i sangen ”Det Du Siger” og på hendes aktuelle single ”Luftballon” åbner hun endnu mere op for, hvem hun er, og hvad hun står for.

Her møder du den tilbagelænede udgave af Cisilia, hvor der er skruet max op for kærligheden til livet og nuet. På ”Luftballon” sender hun en reminder ud til os alle om, at det handler om at spare op på det gode humør og sætte et smil i den mentale bank til når personlige nedgangstider rammer dig og ”virkeligheden for alvor banker på” Kort fortalt har Cisilia lavet et album spækket med singler og personlighed. Udgivelsen indeholder både dansevenlige uptempo-sange, som ”Skru op den bas” og ”Rejs D’op og Dans”, tankevækkende budskaber og pointer i ”Unge øjne” og ”Det Du Siger” samt følsomme ballader som på fx ”Nordlys” Musikalsk er albummet en skøn bastard af reggae/dancehall og elektroniske produktioner, men vigtigste af alt er Cisilias debut-album nyskabende popmusik af allerhøjeste karat. Cisilia spiller 40 koncerter henover sommeren bl.a. gæster hun ABC Beach Party og til efteråret arbejdes der hårdt på en storslået indendørstour.

 

Tilbage til forsiden

Radio ABC A/S
Brotoften 10
8940 Randers SV
Telefon: 86 40 12 22
Fax: 86 40 55 22
CVR: 1631-2142

Åbningstider salg, administration og reception:

Mandag til torsdag 8 - 16.
Fredag 8 - 15.