UdskrivSøgTip en ven

Aktuelt på Radio ABC:

 

Vind biografbilletter til Kingsman & Albert

Mandag den 2. marts kan du vinde en tur i biffen ved at lytte med på Radio ABC. Vi udlodder billetter til 2 forskellige film.

Den første er en speciel Level 7 forevisning samme aften kl 21:15 i Nordisk Film Randers af filmen "Kingsman: The secret service" I filmen bliver den unge småkriminelle Gary "Eggsy" Unwin rekrutteret af en tophemmelig britisk spionorganisation ved navn The Kingsmen. Eggsy kommer fra et råt kvarter, hvor han er vokset op uden støtte fra sin mor og med kun et minde om sin heroiske far som trøst. Da den mystiske og særdeles dødbringende gentleman Harry Hart tager den unge mand under sin vinge, bliver Eggsy kastet ud i et udfordrende træningsprogram, der skal lære ham kunsten at dræbe... med manér. Træningen er hård, men vand ved siden af den fare Harry Hart og hans protegé møder, da et forskruet geni pludselig kommer på banen og truer verdensfreden.

Derudover har du også chancen for at sikre dig billetter til den danske familie animationsfilm "Albert" der handler om drengen af samme navn, som bor i den lille, danske provinsby, Kalleby. Albert er altid ude på ballade, men han er samtidig virkelig klodset, så en dag kommer han til at vælte byens varetegn: en statue af en ballonskipper. Byens borgere er mildest talt ikke tilfredse med den unge ballademagers seneste uheld, så sammen med sin bedste ven, Egon, drager Albert ud på et eventyr for at finde en rigtig luftballon. På deres rejse udsættes vennerne for både røvere, sigøjnere og verdens største diamant.

Du får til begge film naturligvis også gufbilletter til popcorn & drikkevarer i Nordisk Film Randers.

 

Østjyllands Favoritlærer

Så er aftstemningen mellem de 6 kandidater til titlen som Østjyllands Favoritlærer slut - og vinderen blev:

  • Pernille Rosenkilde - Hobrovejens Skole (Randers)

Udover titlen som Østjyllands Favoritlærer får vinderen en tur i biografen med popcorn og cola til alle sine elever.

Radio ABC ønsker STORT tillykke!

 

Vind Katy Perry koncertoplevelse

Nu får du chancen for at vinde den ultimative koncertoplevelse, når du og en ledsager skal se Katy Perry i Boxen i Herning. Udover koncertbilletter transporterer vi jer også i en limousine frem og tilbage. Der trækkes 2 finalister i en lodtrækning torsdag den 5. marts.
De 2 finalister kommer til at dyste hos ”ABC Morn’ med Jørn & Kim” fredag den 6. marts.

Tilmeld dig konkurrencen ved at udfylde formularen her.

 

Seneste hits tilføjet playlisten

  • Kelde feat. B-Jay - Jazzhands / ABC POWER HIT
  • Rasmus Walter – På en dag som i dag

Du kan læse mere om musikken på Radio ABC ved at klikke her

 

Radio ABC A/S
Brotoften 10
8940 Randers SV
Telefon: 86 40 12 22
Fax: 86 40 55 22
CVR: 1631-2142


Åbningstider kontor:
Mandag til torsdag 8 - 16.
Fredag 8 - 15.

webbureau: infoserv - cms: Aviva CMS