UdskrivSøgTip en ven

Aktuelt på Radio ABC:

 

Vind adgang til Radio ABC's Chistopher Intimkoncert

Den 28. januar Radio ABC præsenterer Christopher - eksklusivt i Kattegatcentret i Grenaa. Lyt efter Christopher-lyden i radioen, der beder dig om at ringe til ABC Hotline 28361212.

Er du først på telefonen, vinder du 2 billetter til vores intimkoncert med Christopher – så husk at skrue op for radioen og lyt godt efter. Der er 4 chancer hver dag - alle hverdage frem til den 28. januar. Lyden kommer på tilfældige tidspunkter i løbet af dagen.

 

Vind biografbilletter til American Sniper

Mandag den 26. januar kan du vinde billetter til filmen American Sniper i en særlig Level 7 forevisning samme aften kl 21:00 i Nordisk Film Randers med introduktion af Jacob Krogsøe.

Navy SEAL Chris Kyle er den mest dødbringende snigskytte i det amerikanske militærs historie. Han skød mere end 160 fjender i perioden fra 1999-2009. I 2012 udkom biografien om Chris Kyle der fik titlen “American Sniper: The Autobiography of the Most Lethal Sniper in U.S. Military History.” Kyles fortælling er nu blevet filmatiseret med Bradley Cooper i hovedrollen som Chris Kyle, og den garvede instruktør Clint Eastwood står bag introduktionen på filmen, der spås gode chancer ved den kommende Oscar-uddeling.

Vi giver naturligvis også guf-billetter på popcorn og drikkevarer til Nordisk Film Randers, så turen i biffen bliver helt perfekt.

 

Seneste hits tilføjet playlisten

  • Alexander Brown feat. Joe Forrest - Down
  • Clemens – For teenage til mig / ABC POWER HIT
  • Rixton – Wait on me
  • The Script – No good in goodbye
  • Tungevaag & Raaban feat. Emila – Samsara 2015

Du kan læse mere om musikken på Radio ABC ved at klikke her

 

Radio ABC A/S
Brotoften 10
8940 Randers SV
Telefon: 86 40 12 22
Fax: 86 40 55 22
CVR: 1631-2142


Åbningstider kontor:
Mandag til torsdag 8 - 16.
Fredag 8 - 15.

webbureau: infoserv - cms: Aviva CMS